Onze diensten

Imago-building
(Bedrijfspositionering)
Het bouwen van een karakter of identiteit is de eerste stap die we samen zetten. We creëren een gevoel, beleving en verhaal over het bedrijf. Het is de rode draad die alles verbindt.

 

Imago-Ontwerp
(Brainstorm, strategie en conceptontwikkeling)
Door middel van eigen ontwikkelde modules komen we snel tot een goed ontwerp. Deze sessies kunnen we ook in de vorm van een workshop samen doorlopen met onze klanten.

 

Imago-implementatie
(Reclame en activatiecampagnes)
Soms zijn de eerste stappen niet altijd nodig. Een sterk merk kan ook een reclamecampagne voor een nieuw product of een nieuwe boodschap gebruiken. Natuurlijk kunnen wij hier ook mee aan de slag.

 

Imago-begeleiding

(Art direction en huisstijl/ rodedraadbewaker)
Een goed imago moet bewaakt worden. Alle verdere uitingen moeten dezelfde rode draad blijven volgen. Het aansturen, begeleiden en inspireren van creatieven. We zijn de echte teamspeler en werken graag samen met andere.

Visie

Wij zijn een energiek, intuïtief en vooral creatief buro. We transformeren merken in een belevingswereld die aanspreekt. We creëren een authentiek, transparant liefdesrelatie tussen merk en doelgroep.


Heb jij moeite met de juiste boodschap overbrengen op jouw doelgroep? Of ben je niet zeker of jouw merk up-to-date is? Samen vinden we de juiste insteek voor jouw advertising adventures.

 

 

Onze aanpak

We geloven dat merken gebaseerd zijn op karakters en een eigen identiteit hebben. Hier identificeren wij mensen mee. Een goed merkverhaal en identiteit moet terug komen in alle uitingen van een bedrijf.


Daarom brengen we branding en reclame bij elkaar. In gerichte campagnes brengen we een merk dichterbij haar doelgroep.